Forside

Farvel Runar

Det var med stor sorg at jeg var nød til at den tunge vej ned til dyrlægen. Runar var fars hund, men han ville ikke acceptere Brownie, så det gik galt med de to. Dette ville jeg ikke udsætte vores børn for at opleve, så jeg tog den beslutning. Farvel Runar du vil blive savnet. 

sikke en dag d. 13/7-2014

Runar har det lidt svært, når jeg sidder og skriver dette, da Tessa sidder ved siden af mig og dufter godt af løbskhed🙃, Men Runar har gjort det til en god dag, da jeg havde lagt et schweiss spor i øsende regn, så tog jeg på riffeljagt et par timer, fandt intet og hjem og lave aftensmad, så lige mens dyrekødet stegte, tog vi ud til sporet, som var blevet 4/5 timer gammelt. Med det i mente, gik han godt, han fulgte sporet , med få afbræk. Så var det hjem og spise, både Runar og familien. Så var der jo lige en kanin der skulle bruges igen inden den skulle i containeren. Så jeg lagde et 150 m langt kanin slæb, jeg slap ham efter 20 m. og kunne se hele vejen at han bruget sporet, og det aller bedste var, at han kom promte hjem med kaninen og afleverede til hånd, FARS DEJLIG HUND😀 

Runars første tur i fri dressur hjemme

Tessa og Runar var med ude at rydde op i min bil, så Runar fik lov til at gå rundt selv, men han var hele tiden opmærksom på hvor vi var, Han var dog svært intresseret i Kaninerne, med gjorde det godt, se videoen under fanen video. Han har også været oppe på Sort bjerg hvor han hele tiden søgte mig og viste hvor jeg var.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.07 | 13:15

Hello Henning and Benthe, The pups are growing fast and they are looking great! I am positive that they all find a good (hunters) home!

...
01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
Du kan lide denne side