Standardside

Vindhøjs Frændi er kommet hjem til hans nye hjem

Så har vi kørt Frændie op til John og Mette og deres familie, det var en god fornemmelse at aflevere ham til dem, han gjorde ikke meget væsen af sig på køreturen som for det meste sov han. Frændi kom godt ind i huset, og ved kaffetid lagde han sig under vores stol for at sove, så var det tid at køre. Vi fik tilbagmelding at det var gået godt. og han havde fået mødt deres kat.

 

Vindhøjs Frændi
Vindhøjs Falcon
Vindhøjs Frændi
Hyggeligt at sove sammen

18/8-2013 Tændernes fremmarch

Hvalpene havde besøg af en hvalpekøber med sin familie, Jeg tror de to piger kunne lide at nusse med hvalpene, Tessa lagde sit hoved i den mindste af pigernes skød og lod sig nusse. Hvalpene er aktive nu og deres tænder er på vej frem, så det vare ikke længe end at dørkarme og fodlister skal bestyttes, da de ikke er bidefaste, og vores tæer er i farer zonen.  Hvalpene udvikler sig i en vældig fart, dag for dag, så bliver deres verden også større. Det er en dejlig tid at se dem udvikle sig.

Vindhøjs Fe'mi
Vindhøjs Fender
Vindhøjs Frændi
Vindhøjs Falkon
Ikke plads mangel endnu

navngivningsfest 12. august 2013

I dag fik alle deres navne. det vil vi fejre med lid vin og lidt lækkert til ganen for os, hvalpene må nøjes med mælk lidt endnu, for det vare ikke længe før end de skal have hvalpefoder. Sidst på ugen får de ormekur, over tre dage. Navne bliver på taven Fe'mi, den stor han  hedder Fender, Den lyse Falcon, og den brune af dem hedder Frændi. Nu er der rigtig gang i dem, de er mere kontakt søgende, når vi kalde på dem, så kommer de gående, på de usikre ben, hen til os. og de er begyndt at lege sammen og slå ud med deres poter.

3/8-13

Hvalpene trives og vejer næsten et kilo, de tager ikke så meget på som det sidste kuld i vinteren. Det er vel varmen der ikke giver appetit, og som grisen der heller ikke spiser så meget i varmen, De er begyndt at stavre rund på lidt usikker ben, hvis de ellers ikke bare ligger på ryggen og sover som billeerne viser.

7. dag

Tessa passe hvalpene godt, de får nok at drikke. og siger meget. Tessa vil ikke have at de andre kommer for tæt, på når hun er uden for gitteret, sammen med os, så går hun i mellem uden at være en furie. 

5. dag

Hvalpene tager daglig ca 50 g. på så det går fremad med at blive store. Tessa vil godt lade de andre hunde komme hen til gittert, som vi har sat om fødekassen. Vi har haft 3 børn i denne uge, så hvalpene er blevet nusset, Marie kommer hjem på søndag, hun glæder sig til at se dem. og vi hende. 

De fylder ikke meget i fødekassen
en ordenlig klippert af en han på 477 g., født kl. 9,20
En lys han som nummer tre født kl 8,45 . 382 g
en mørk han som nr. to født kl. 8 på 286 g
Den første fødte, en flot tæve på 310 g. født kl 7

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Roswitha | Svar 01.09.2013 21.30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

Dorte | Svar 25.07.2013 12.36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

Marianne Broeklander | Svar 22.07.2013 22.48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

Mattias & Veronica | Svar 22.07.2013 21.28

Fina valpar! Grattis!!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side