Nyheder

Vissenbjerg 9. juni 2013

Feia i Vissenbjerg 2013

Det var dejligt at se Flemming, Leif og Tove komme til udstillingen, det var bare synd at Dorte og børne var syge, så Femming måtte køre alene til Vissenbjerg. Leif og Tove's Feia skulle først i ringen, det gik rigtig fint, den blev bedste hvalp med SL. så jeg glæder mig til at den udvikle sig. Flemming's Milou gik også godt, Hun fik exc.. Tessa synte snart ikke det er sjovt at løbe rundt i ringen, Hun fik exc.  så vi var glade for bedømmelserne. Pernille Vibild havde forsøgt at stille en junior klasse på benene, Fadil ville godt vise Tessa frem, det gav en slikpose til de to som stillede op, så han var godt tilfreds. Han mente vi skulle komme igen til næste år, med en hvalp som han gerne ville udstille. så får vi at se.

Tessa er parret med Ferron

Tessa har begge ben som hun ikke vil dele

Vores tur til Rudy og Simonne i Belgien gik rigtig godt, de er nogle gæstfrie menesker, Ferron var også glad for besøget, han havde tager nogle kilo på fra sidste gang, udover dette var han ikke synlig mærket af opperationen for korsbåndet i bagbenet, Rudy og Simonne var så småt begyndt at give ham mere motion. Tessa var klar til ham om lørdagen som vi kom, vi havde aftalt at vi skulle komme igen mandag eftermiddag, for så ville de byde på noget at spise og hygge os om aften, det er nødvendigt med det stærke belgiske øl, ikke at køre derfra, så vi overnattede hos dem, så var det også muligt at smage noget godt vin fra Frankrig, som de selv havde hentet. Vi aftale, at vi skulle komme igen onsdag kl. 11 og så spise på den italienske resturant i nærheden af deres arbejde i antwerpen. Der var tessa stadig meget villig, og meget højløbsk, så det tog ikke lang tid før end de hang sammen igem. Så med fyldt mave af god italiensk mad drog vi hjemad, vi ankom ved midnats tid, godt trætte, så det var på hoved i sengen, dejligt at være hjemme igen.

5-klub vinderprøve Herning 24. marts

Vel ankommet til Herning, i solskinsvejr og østenvind, Vi var kun 9 deltagende hunde, så det var ikke mange, da sidste år var vi 2 hold. Vi blev kørt ud til nogle marker som vi havde trænet på for 14 dagge siden, der var mange agerhøns som hunde ikke kunne få færd på. På det første to slib blev der lette 7 agerhøns og en facankok uden at hundene kunde få færd af dem, Vi startede som nr. 6, vi skulle over en vej for at komme på et nyt stykke, hvor er var landet høns fra det første stykke, Min makkehun fiuk stand i første udslag, som bleb afviklet med skud, vi fortsatte slippet, Tessa løb i flot stil, hun fik færd at hårvildt. og løb i sporet, så hun blev vist lidt døv for fløjten, da vi komn til enden af marken blev vi bedt om at koble. da havde vi forbigået et parhøns, uden at vi havde registreret dem. ØV. Sener kom vi ud på en brakmark, som var blevet brakpudset. Jeg havde været på den mark før, for nogle år siden, den gang var der mange fasaner og vestenvind, vi startede i den anden ende dengang. Tessa løb i flot stil og fart, hun havde en god brede og afstand mellem slagene, for at ikke at forbi gå nogle fugle, vi fandt dog ingen fugle, så var vores chancer forbi for i dag. Det var et godt arrengement, med mange fugle, som hunden havde svært ved. Overmiddag var der en 1 præmier, som på det ærgeligste, måtte se pladsen forsvinde med to agerhøns, som lette lige foran hunden, uden at den havde mærket dem. Det var surt for dem.

Ferron har fået taget billeder af albuer som viser 0

Ha, vi prøver bare igen

Ferron har været uheldig at komme til skade med sine bagben, for har har kæderet sine korsbånd, så det var nødvendigt at operer ham, det går lansom frem ad, vi håber han kan klare sin bedækningsopgavemed Tessa, når hun kommer i løbetid. Ferron fik taget billeder af sine albuer, mens han var i nakose, og vi har fået oplyst af Rudy og Simmone at det blev 0, så er alt godt med hensyn til det.

opstart til markprøve

Tessa og jeg skulle ud til Ørum for at lave martræning, Tessa var i hopla, og gik godt, da vi kom ned til et læbælte, stod der 8 dyr på marken, Tessa opdagede dem ikke i første omgang, men senere hvor hun fik lov til at løbe lidt efter dem, Tessa kom med det samme da jeg fløjtede. Da vi havde vendt om for at tage den anden halvdel af marken, stødte vi på 3 dyr mere, som jeg havde haft kontakt med, da jeg kørte i bilen, jeg standsede bilen for at se dem an, den ene havde en pæn opsats og der var 4 stk. Tessa fik ikke næse for fugl den dag, men hun havde et godt søg, fart og stil. Mine fodertønder var også tomme, efter at dyrene havde fundet dem alle, så nu må jeg vist heller se at få sat fårehegn op, så det kun er fuglevildt der kan komme til.

tilmelding til 5 klub vinderklasse

Så har jeg meldt Tessa til vinderklassen d. søndag d. 24 marts i Herning i 5 Klub regi, jeg overvejer at tilmelde mig til nogle flere, men Tessa's løbetid kommer jo også, og nu må jeg igang med marktræning, så vi er klar til sæsonen med prøver

Feia og Zacho rejser hjemmefra

Zacho i sin "kasse"

Så er der er ro i huset, efter at Feia og Zacho er blevet hentet i går, det var dejligt at høre at de var kommet godt hjem, selv om Feia havde kastet op, i dag fik jeg en sms fra Feia, at hun havde jaget ænder op af vandhullet og det er sjovt med katten. Vi håber at de to familer får meget glæde af deres nye hvalp.

Udstilling d 2/2-2013 i Uldum ved 5 klub

Vel ankommet hjem fra Uldum, hvor Fedil og jeg var til udstilling med Tessa, Flemming med Milou var også med, som er Tessa hvalp fra 1. kuld. Det gik meget bedre for Flemming og Milou end i Vissenbjerg, så i dag fik hun very good. Tessa gik det og godt, hun blev bedste tæve og fik BIM. det er lidt svært for Tessa at vise glæde ved at løbe rund inde i en hal, hun vil meget hellere ud på marken for at jage, der viser hun glæde. men pyt det må vi gøre om en anden gang, måske skulle jeg træne lidt.

Dyrlæge tjek for hvalpene 30/01-2013

Så skulle de ud på en længere køre tur til Viborg, det var et stort menageri at skulle samle alle 7 hunde, men det gik. Hvalpene fik chip og vaccination. og et sundhedseftersyn, Zacho havde navlebrok som skal laves ved næste vaccination, det sørger vi for. Feia var noet større ned Zacho hun vejede 6,74 Kg. Zacho 5,9 Kg., Vi fik ormekur med, som de får som det sidste inden de flytter fra reden

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side