Nyheder

Vindhøjs Mio

Mio var til dyrlæge d. 18. december for at få konstateret, om dyrlægen kunne underskrive en erklæring på at Mio's tænder har været der, Mio fik nakose og taget et røngenbilled.Ud fra billederne kunne han ikke se noget. Udstillings dommeren i Herning dømte ham ned til GOD både lørdag og søndag. da han manglede 4 tænder i undermunden. Mio var 3 dage før end han blev 9 mdr. på udstilling i Barneweld i Holland, og fik konstateret et godt bid. I Vissenbjerg ugen før havde han også en ordenlig bid, se bedømmelserne i fanen Mio's bedømmelse. Så med de udsigter, kunne jeg ikke få ham avlsgodkendt, så vi havde aftalt med dyrlægen, at han derfor skulle kastreres. Han havde et uheld sammen med Brownie, hvor han fik sin underkæbe viklet rundt om brownies halsbånd, vi forsøgte at dreje ham rundt, med den forkerte vej, ikke før end Brownie besvimede, kunne vi komme til at frigøre Mio fra halsbåndet, vi tog til dyrlæge med brownie på grund af iltsvind, og ikke Mio, det kan vi se i dag, at det skulle vi have gjort. Brownie fik nogle døde tænder ud af det, men ikke en hjerne skade, som vi frygtede.

15. december 2012 Mio's første jagt

Pga af afbud, måtte Mio med på jagt, Bent kom med hans Chelsea, derudover var Lars og Kenni med på jagten, Mio fik en god dag, hvor der blev skudt, for Chelsea 3 gange. Hvis der er nogen, som har tid til at høre om chelsea's bedrifter, så sig bare til, Bent vil meget gerne fortælle🙂, Chelsea havde sin bedste dag og Bent kunne gå på vandet, flot gået af Chelsea, som for første gang viste stram stand i hele 4 situationer.

Så er fødslen gået i gang

der er kommet en han og en tæve på  halv time, jeg venter stadig på flere. Tessa tager sig et stort hvil.

Kl. 20,06

Det blever vist et hvil til næste løbetid. for hun har vist ikke tænkt sig at komme med flere. Det er selvfølgeligt kedeligt, for de som havde håbet på en hvalp fra Tessa. 

Rettelse

Jeg har lige set min skønne gravide Tessa i tv2 MidtVest i dejlige dyr, det kom i dag i stedet for d. 5. december  links: http://www.tvmidtvest.dk/nettv de havde taget nogle dejlige billeder af Tessa, og selvfølgelige også nogle af Bente, Det min kone.  

Tessa bliver større

Tessa bliver større dag for dag, så vi tror det er andet end foder, selv om hun spiser som en tøndetærsker, Bente og Tessa har været til optagelse på TV2 MIdt/Vest, til pogrammet dejlige dyr, som sendes d. 5 december på TV2 Midt/vest. Dyrlægen der, fortalte at hun ikke kunne mærke noget, men fortalte også, at der kunne gå op til 5 dage før end æggene er befrugtet, fra parringstidspunktet, så vi må nok se i øjenene, at hvalpene ikke kommer til deres fødselsdag d. 5. december, sådan noget rod. Jeg havde håbet at Tessa nedkom, mens hun var på tv. Far' s lille skærmtrold(e). Det bliver ikke nemt at leve sammmen med de filmstjerner.

Året Drente 2013

Nu har jeg gjordt point skemaet op til beregning af året Drente, jeg har fået 60 point, og som jeg kan se, er hun den, som har flest point i år. så er det bare med at vente til familiedagen, hvor det bliver offentliggjort. 

Herning 2012

Her er Ferron og Tessa sammen med Niels Peter's Tjalfe, Det er med store forhåbninger med hensyn til hvalpene efter Ferron i Belgien, når han laver en BIR som 11 mdr. om lørdagen. Tillykke med det, og som Pernille fortæller, trives deres Ferron.

14. november 2012

Så er vi snart færdig med eftervirkningen af udstillingen i Herning, vi fik slæbt en kennelhoste hjem fra Herning, det er anden gang vi prøver det, sidste gang døde vores Bordercollie Ami af det, Tessa har ikke vist symtomer på det, ud over at hun havde lidt skidt i øjnene, Mio havde det ikke godt med kennelhosten, for en nat måtte Bente op og tørre bræk op efter ham, men det er heldigvis ovre.

Tessa bliver større for hver dag der går, så der må være noget i hende, så vi glæder os til ca. d. 5 december, som vi har sat hende til, så må vi se om det holder stik. 

Udstilling i Herning d. 3.-4. november - 2012

Ja så er den weekend brugt, vi havde en god oplevelse, Marie og jeg, vi kom godt til Herning om lørdagen, og var klar da det blev vores tur, vi var 5 Drenter, Pernille med Ferron og Niels Peter med han to , og så Mio og Tessa, Mio kom først ind og det blev en kort optræden, for han fik kun GOD, Tessa vandt som bedste tæve og blev BIM i rasen,, Dommeren skrev at hun skulle vile mere glad i dag, Ja Tessa kan nok ikke finde den store glæde ved at løbe rundt i en ring. Om søndagen var vi forberedt,  med lommerne fyldt med ost, som Tessa elsker, Det gik også meget bedre for hun blev BIR og NORDV 12, Mio og Marie havde været mere forberedt, men lige meget hjalp det, for han blev dømt GOD også idag, PGA af bla. manglende tænder, Jeg vil undersøge om et røngentbilled kan vise om de tænder, som har været der, kan ses på et billed, for Mio mistede sine tænder da ham og Brownie havde et uheld, Da Mio's underkæbe havde snoet sig omkring Brownies halsbånd, og kunne ikke komme fri. vi var ved at miste Brownie ved kvælning, Brownie kom sig med døde tænder som følger af det. Marie havde ikke lyst til at bruge hele dagen på at vente, at vi skulle ind i den store ring, så jeg kørte Marie til toget, så hun komme til Struer og øver på opsætning af mucical Hair på Struer gymnasium, vi skal op og se den på torsdag, det glæder vi os til. Men endelig blev det vores tur, de havde ændret måden på rækkefølgen ved terningkast, så vi kom ind som nr. 4. gruppe, det blev en kort optræden, selv om Tessa løb mere fri derinde end sidste gang, men det var ikke nok, for dommeren havde valgt inden vi kom i den store ring. Men en dejlig weekend med hunde og mennesker.

21/10-2012 Vinderklasseprøve Langebæk Sjælland

Så er vi kommet hjem Tessa og jeg. Jeg er nok mest træt efter en dag i roerne, for Tessa fik ikke lang tid før en hun var ude. Det startede rigtig godt, med høj fart og stil. så fik hun stand,  dommer og skytter kom på plads, så rejste Tessa en fasankok. Tessa så den ikke komme op, før end der blev skudt, da kom hun op med hele roemarken i hoved, ja så kunne hun jo lige så godt fortsætte efter fasanen, selv om der stod en og fløjtede som en gal, at hun skulle sætte sig. Men set med de positive briller, så kunne hun finde fasanen og rejse dem. det var der ikke mange der kunne på den roemark. så nu er det jagt og senere hvalpe der står på programmet. Jeg glemt vist lige, at jeg havde tilmeldt Mio og Tessa til Herning begge dage, så havde Flemming, Milou's ejer, en invitation til jagt d. 3. øv. Knæk og bræk til dem.   

Dagen før vinderklasseprøven på Sjælland

Så sidder vi kun og venter på i morgen, jeg tager derover i dag, og overnatter hos min mor, så vi ikke skal op før en vis person skal op. Vi mener vi er klar, Tessa har vist godt løbearbejde, vi var i roer i går, det gik fint, dog kom der en fasanhøne op at flyve, som hun måske burde have sat. men det var et rigtig møg vejr med regn. Det lover godt i morgen, med tørre roer og godt vejr. Så er det bare håbe på det held, som også er nødvendig.

Den sidste vindeklasse prøve på søndag d. 21. oktober 2012

Så har jeg tilmeldt os til FJD vinderklasse på Syd-sjælland. Nu håber jeg på godt hunde vejr og fugle, så vi kan vise hvad vi kan, når det går bedst.

Turen til Ferron i Belgien

Vi er klar til at tage turen til Belgien i dag .28/9-12, Tessa spiller op til Bjarke og viser villighed. Så jeg håber på en parring i morgen tidlig og en sent søndag. Som i kan se lykkedes det godt. allerede om lørdagen, var Tessa og Ferron klar  til bedækning. Ferron er den dejlig venlig hund og samtidig en smuk hund, med et godt udtryk, som viser venlighed, Vi blev modtaget af Rudy og Simonne som var meget gæstfrie. Min bror John og jeg, tog efter at vi havde fejret bedækningen med champange efter morgenmaden,turen til Deventer i Holland, for at besøge familie, vi var så heldige at se en gl. Hollandsk mølle som bruges til savværk i funktion i Steeenenkamer. Ved 4 tiden søndag, tog vi til Belgien for at lade Tessa parrer igen, vi kom lidt før tid, men de var lige kommet hjem fra jagt, hvor Ferron havde apporteret 3 ænder, den ene havde han markeret præcis. Nu var Tessa klar, hun gjorde sig til med det samme, så det tog ikke lang tid før end Ferron hang fast, det var dejligt, for så kunne vi spise lidt tidligere, så vi kunne komme hjem, men selskabet var så hyggeligt og maden lækker at vi først kom afsted kl 22, Thank you to Rudy, Simonne and Ferron for pleasant time. Nu er det kun ventetiden der er lang, til Tessa skal føde dem.

TESSA KOMMET I LØBETID

Tessa er i dag, på Mio's fødselsdag kommet i løbetid, det er det mest uheldige tidspunkt. da jeg så skal aflyse vinderklasse prøven d. 30, som vi havde glædet os til. Så nu må vi have planlagt rejsen til Belgien for parring med Ferron

Ferron som skal være far til Tessa's hvalpe
TILLYKKE MIO til dig og dine søskende med fødselsdagen. d. 19 september
DKK markprøve Brugsklasse Grenå d. 17. september 2012
17-09-2012
Vi tog tidlig op for at nå Grenå kl 8. det tegnede ikke godt med vejeret, men det blev det bedste hundevejr med god vind, vi starte i stub og gik over i roer, Tessa anlagde et godt søg, og løb rigtig godt, min makkerhund fik hurtig stand, og vi fik en ny. Tessa blev tændt på makkerens stand og skud, så der kom fart over hende, hun løb desvære ind i en fugl i side vind, som kom på vingerne, Tessa satte sig spontant, vi fortsatte dog til vi blev bedt om at koble. 2. slib var jeg lidt nervøs, at skulle starte et stykke, hvor der lige havde landet en agerhøne, der gik ikke lang tid før end hun tog stand og jeg meldte den, Tessa gik flot frem i tre tempi, hvor efter fuglen kom på vingerne, Tessa sate sig flot og forholdte sig rolig i opfløj og i skud,MEM MEN da fuglen var landet, mente hun den skulle hentes inden jeg fik ordre på apport( hun havde nok set den ikke ver helt død) en god undskyldning, så der ryg 1. præmien, men hun fik en velfortjent 2 præmie, en god dag for os begge
16-06-2012
Udstilling i Barneweld, Holland
Marie og jeg tog turen til Holland med Mio og Tessa, der var dejlig at Willem stillede sin lejlighed i deventer til låns for os, da han var ude på båden, Vi kom sent om aften, men var frisk til udstillingen næste dag, da vi alle havde sovet godt. Mio havde et par hop op i sengen til mig, inden han fandt ud at han skulle ligge på gulvet ved siden af mig. Det var Mio's første lange tur, han var dejlig på hele turen. I Barneweldt var det et dejligt hunde vejr, ikke for varmt og uden regn, men ventetiden er lang. Marie var den første af os som skulle i ilden, Mio gjorde det rigtig godt, han blev vinder i hans gruppe, så Marie skulle sammen med Mio ind i den store ring senere, hvor Mio blev 2. vinder hvalpeklassen FLOT. Så blev det min tur med Tessa, vi var kun to i brugsklassen, det er lidt bedrøvende, at der er så få brugshunde i racens hjemland, det er trods alt en jagthund. Nok ikke i holland, hvor de fleste er selskabshunde. Tessa gik også videre til den store ring, hvor jeg blev bedst i gruppen, Marie fik med sit relutat med Mio, løst til at prøve igen at udstille ham. Nu var det kun at finde Danmark,det gik som en leg, uden trafikproblemer, trætte var vi dog da vi kom hjem fra en god tur.
25-08-2012
Tessa og jeg har bestået vand og slæbprøven i dag i Stenlille, så er vi klar til vinderklkassen på markprøverne fremover, da vi har en bestået udvidet app.prøve for over to år siden. Vi fik 28 point på prøven, de to point blev tage på vand som vi startede i, dommeren mente, hun ikke var effektiv nok, for hun førsøgte at gå på land hjem, men hun ombestemte sig på begge fugle, så vi var glade for at vi kom videre på prøven. Det gjorde vi ikke i sidste weekend i Skanderborg. Så skulle vi have de to duer på land, der startede Tessa med at lave en "omstart", det mente dommeren i hvert tilfælde, så var det med at hun ikke kom for tæt på mig, inden den første due kom hjem. Men Tessa lystede mine komandoer godt, så vi fik begge duer hjem Så manglede vi kanin slæb, vi kørte ud til en stubmark, hvor vi så, at det kunne gå godt og skidt for de andre, men heldigvis var marken brugt op da vi skulle til, vi kørte videre til en høstet frøgræsmark, Tessa startede sikker og fulgte sporet flot med begge knæk, så da Tessa kom tilbage med kaninen og dommeren sagde det var godt og hun fik et 10 tal, så kunne jeg vist gå på vandet i glæde, jeg prøvede ikke, så turen hjem var ikke så lang, selv om min mor fik et kort besøg af os.
01-06-2012
1. januar startede vi vores ombygning, med indretning af en hundepension med 5 bokse, og renovering af privaten på den gamle del som ikke var blevet renoveret. d. 1. juni fik vi vores godkendelse af førevarstyrelsen, i kan følge med på Bente hjemmeside, hvor i kan se hvad hundene bliver aktiveret med og deres trivsel http://www.bw-hundeservice.dk/

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Anette | Svar 05.12.2012 21.19

Held og lykke med de 2 der kom.

Henning 05.12.2012 22.36

Jo tak Anette, det skal nok blive godt. Med den mor syntes man ikke det kan gå galt, det skulle lige være ham med linen

Gitte becher | Svar 24.09.2012 11.47

Godt gået i to, det var ikke nemme forhold i arbejdede under!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side