Dagbog

Nyt år 2013

Ja så er vi startet på et nyt år. Hvalpene ville ikke være længer i kassen, så Feia kravlede over kanten, for nu skal verden besejres. Hvalpene opdagede ikke noget ved nytårs skyderiet, jeg gav dem mad på det tidspunkt, så havde de noget andet at tage sig til. Jeg har hellere ikke skudt noget af i år. Pga. vores hundehotel, Hundene var heller ikke mærket af skyderiet, den eneste som havde problemer var hesten Frami, men ikke nær så meget som den plejer, for jeg skød ikke noget af.

Jeg brugte årets sidste dag, til at lade Tessa komme på jagt her på ejendommen,  Det nød hun, selv om vi ikke fik skudt noget, kun to hulleri luften efter en fasankok. Mio kom også på en lille jagt i Ørum. Det var han heller ikke ked af, kun at komme i bilen derud, Mio løb godt og var i kontakt med Marie og jeg, som også var med som hundefører for sin hund. Vi fandt ikke noget vild der, men sikke et vejr, det blæste og regnede.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side