Dagbog

Dejlig fridag 5 maj 2016

Det har været en god fridag, med arbejde på gården og hunde træning. CoolGitte havde lagt et schweiss spor i holstebro, som Mira gik, hun var lidt usikker og focus på lyde og andre ting i starten, Hun gik moment vis godt, med 2 gode knæk. Her til aften var der træning i DMK Viborg, hvor vi skulle starte i vand, jeg havde selv taget en and og en due med, og tro mig Mira, gik i vandet 2 gang for at hente andenSmiler stort. Mira skulle hente 3 udlagte dommyer, og den tredie var en tung en, det gik rigtig godt. Markerings øvelsen gjorde hun også godt. Så ville jeg prøve at gå til søen igen for at prøve med skud, det gik godt bortset fra at den blev kastet lidt for langt ud, så træneren måtte hente sin hund, for at samle den op igen, for at kaste den knap så langt ud, og den hentede hun flot, så hun har været 4 gange i vandet i aften. Så gik vi til bilen, da jeg kom hen til trænerne, fortalte de, at der en rigtig ræv med til træning, så jeg gik med ræven foran bilen som Mira sad i. den blev slæbt hen af jorden. jeg hentede Mira i bilen, som jeg slap, da hun havde fært af den. Hun apporterede den pænt hen til mig, det var en pæn stor ræv, så jeg syntes min hund er dygtig. Smiler
Bente fik også sit springvand i gang, og ledningen gravet ned til den, og vores vej fik en tur med striglen og fyldt de værste huller ud.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side