Dagbog

Jagt sæson 2013/2014

Så er jagten forbi for denne sæson, det har været en utrolig dejlig sæson, hvor Tessa har fået så meget ros, for sin deltagelse i de jagter vi har deltaget, det eneste minus er, at de tror det er en kleiner, så jeg prøver at gøre folk opmærksom på, at æren skal tilfalde Drenten, Tessa har fået en god næse for snepper. som hun først er stødt på i år. Så jeg håber meget på at vi kommer på flere jagter, med mulighed for sneppefald til næste år. Igen i år har hun præsteret at anfange et dyr, som var skudt, det var en dejlig oplevelse at hun kan det.

På vores jagter på Kjellerup Gods ved Mariager, har været en dejlig oplevelse for os begge, det er et hyggeligt konsortie. Der er udsat 250 fasaner i to voliere, og de to første jagter d. 20 og 27 oktober var der derfor mange fasaner på vingerne, Tessa fik en flot debut, og jeg skal lige love for at hun blev tændt, da hun blev lukket ind i volieren, Hun fik også vist sit værd som apportør.

Vi har også været med i et konsortie i Urehøj Plantage, det har jeg dog frameldt til næste år, da der er for mange dage, hvor der er jagter begge steder. Her fik jeg skudt min første sneppe, efter Tessa  havde taget sin første, lidt løse stand, for den, lidt senere fik hun også en løs stand til en sneppe, som der ikke blev skudt til, senere havde hun en god stand, men her var det vist skyttens formåen,Vinker der ikke var god nok.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side