Dagbog

Apporterings prøve i Vildbjerg Timring jagt forening d. ...

Tessa og jeg skulle til afslutning af vores træning. så de havde fået fat i dommer Anette og Ole, til at bedømme os. jeg startede med duebanen på land. De to første markeringer gik fint, den første udlagte var en krage, som Tessa gik ud til og fortsatte, heldigvis så Anette det ikke, da hun ville fortælle mig, at hun ville se noget dirrigering, det fik hun at se, da hun havde hentet den første udlagte, som var en måge, da jeg ville have hende til at hente kragen, så havde hun svært ved at kende forskel på højre og venstre, for selv om jeg pegede til højere mod kragen gik hun mod venstre og til sidst satte hun sig ved min fløjte, og skældte mig ud, hvorefter jeg sagde søg apport ud, derefter gik hun lige hen til kragen, som hun godt vist var, hun plejer ellers at tage den uden problemer.

Apportering på vand. der havde vi igen balladen, hun mente ikke den lille krikand var som den plejede, så hun gik fra og tog den først, da jeg gav hende besked om at samle den op. de andre gik fint.

Jeg valgte kanin ræv, da hun har taget den før, men hun er ikke sikker med hensyn til ræven, og det var hun heller ikke i dag, så vi fik kun kaninen hjem, så det var såsom så med point. Vi sluttede dog godt, da der var grillmad og hygge bagefter. så vi tog hjem med en god smag i munden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...
Du kan lide denne side