Dagbog

Vi har været nede i Belgien, på vores ferie i uge 10, hvor vi aflagte dem et besøg, for at se Mira's bror Kenzo og Falcon, det var et besøg vi aldrig glemmer, de var helt utrolige gæstfrie, og vi kunne opleve 4 Drente han  hunde være sammen, Så er det ikke svært at avle hvalpe, når vi kan se hvor godt de har det. 

Så er vi begyndt at træne Mira. Vi er kommet på et hold ved DMK Viborg, indedørs i en hal ved Demstrup. Det har holdt hårdt med hende, først kennelhoste og så franske hjerteorm. Der var ikke så meget energi i hende i starten, men det er der nu, Mira tager både ræve apport og mink, så det tegner godt, Jeg har været ude på det nye jagtmarker jeg har lejet, det er gået godt, hun løber flot og bruger vinden godt. I onsdag var jeg ude at besøge Gitte, for at finde agerhøns. det fandt vi ikke, men rådyr og harerspor, så nu er hun klar til VJP d. 9 april i odder. Jeg havde i torsdag, lagt et kaninslæb som hun tog til ug, jeg målet det op på de gule siders kort, det var ca. 335 m. Hun gik over det første knæk, men støttede sig til sporet, hele vejen ud til anden knæk, som hun tog flot. kom kaninen, så far var glad

Vi er kommet lykkelig hjem fra en god dag, hvor der vist var store udfordringer med sporene, så jeg var meget tilfreds med en 3. præmie, da de 2 andre før os, kom hjem med 0. Sporet var vist også af den svære kategori, over 3 bække. men vi kom da heldigvis i mål til skindet. Men gud hvor er der meget ventetid til sådan en prøve som kin tog lidt over en halv time. Vi var ude at gå nogle gange i skoven for at få tiden til at gå. Da vi kom til en lille skov sø, ville Mira ned til den, og gik ud i den, som det mest naturlige, vi er vist kommet et godt stykke af vejen, med vand passionen. men en dejlig dag, køreturen var ikke så lang hjem med den præmie.

Det har været en god fridag, med arbejde på gården og hunde træning. CoolGitte havde lagt et schweiss spor i holstebro, som Mira gik, hun var lidt usikker og focus på lyde og andre ting i starten, Hun gik moment vis godt, med 2 gode knæk. Her til aften var der træning i DMK Viborg, hvor vi skulle starte i vand, jeg havde selv taget en and og en due med, og tro mig Mira, gik i vandet 2 gang for at hente andenSmiler stort. Mira skulle hente 3 udlagte dommyer, og den tredie var en tung en, det gik rigtig godt. Markerings øvelsen gjorde hun også godt. Så ville jeg prøve at gå til søen igen for at prøve med skud, det gik godt bortset fra at den blev kastet lidt for langt ud, så træneren måtte hente sin hund, for at samle den op igen, for at kaste den knap så langt ud, og den hentede hun flot, så hun har været 4 gange i vandet i aften. Så gik vi til bilen, da jeg kom hen til trænerne, fortalte de, at der en rigtig ræv med til træning, så jeg gik med ræven foran bilen som Mira sad i. den blev slæbt hen af jorden. jeg hentede Mira i bilen, som jeg slap, da hun havde fært af den. Hun apporterede den pænt hen til mig, det var en pæn stor ræv, så jeg syntes min hund er dygtig. Smiler
Bente fik også sit springvand i gang, og ledningen gravet ned til den, og vores vej fik en tur med striglen og fyldt de værste huller ud.

1 års fødselsdag som blev fejret med lever stykker. Sikke en fødselsdag Mira har givet mig, Der er ikke et øje tørt. Først et perfekt kaninslæb, så apportering af fugle. Så det allerbedste en tur til Birkesø, hvor hun brillerede med at gå i vandet på kommando, for at hente duen 10 m. ude, Skide(undskyld) godt gået Mira.

Nyeste kommentarer

01.09 | 21:30

Congratulations with the pups. They look very nice and beautifull

Greetings,
Roswitha

...
25.07 | 12:36

Hjertelig tillykke med de 4 små. Hvor er de fine
Kh Flemming & Dorte

...
24.07 | 01:50

Tillykke med de små. Hilsen herfra.

...
22.07 | 22:48

Tillykke med de nye hvalpe, de ser sode ud . Jeg sidder her med Tara og vi har lige set billederne. Tara har valgt ikonerne .
Knus far Tara og Mar. :-

...